Affärsområden

För att få ett projekt att lyckas krävs det många faktorer som måste samverka. Detta är något som vi på WP Welding AB har tränat på i många år och vi fortsätter att lära oss mer för varje dag som går. Vi är ett företag som alltid strävar efter att lära oss och utvecklas, och vi är stolta över att vara en del av en ständigt föränderlig bransch.

Läs mer

Vårt arbete utförs både ute hos kunderna och i vår verkstad, vilket kräver hög grad av engagemang och dedikation till varje uppgift. Vi på WP Welding AB är alltid glada och tacksamma när vi får möjligheten att samarbeta med våra kunder och få deras förtroende.

Vi är ett lärande företag som aldrig slutar att utvecklas och förbättra vår verksamhet. Vi är övertygade om att vårt dedikerade arbete och vår strävan efter att bli bättre alltid kommer att återspeglas i vårt resultat. Om ni väljer att samarbeta med oss på WP Welding AB, kommer vi att göra allt för att ni ska bli nöjda och stolta med resultatet.

Vad vi gör

Affärsområden i samverkan

Petrokemi och Raffinaderi

WP Welding utför entreprenader i stål och rör. Avtal med kunder, total- och utförande entreprenad.
Våra underhållsavtal borgar för en smidig process och funktion nu och i framtiden

Underhåll och bemanning

På WP Welding är det viktigt för oss att arbetet med oss ska vara så enkelt och smidigt som möjligt. Därför är vi inriktade på att vara en långsiktig partner, och vi föredrar vanligtvis att arbeta med årsavtal.

Läs mer

Vi har en företagskultur som präglas av att vara stöttande och hjälpsamma, och det genomsyrar alla delar av vår verksamhet. Genom transparens och kreativa lösningar, som tas fram i dialog med våra kunder, arbetar vi tillsammans för att nå framgång i varje projekt. Vi har egen kvalificerad personal såväl som underentreprenörer och vårt team består av en mängd olika specialister såsom svetsare, rörläggare, mekaniker, arbetsledare, projektledare, montageledare, platschef, HSE, QA-QC, Svets IWE-IWS, kvalitetspersonal, projektadministratörer, projektingenjörer, förrådspersonal, materialhanterare och inköpare. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat och arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta den mest effektiva och kostnadseffektiva lösningen för varje projekt. Vi tror på att bygga starka, långvariga relationer med våra kunder och att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö för alla inblandade.

Industri

Vi Tillverkar rörsystem, tryckkärl, stålkonstruktioner och monterar maskinutrustning. Vi håller ihop helheten i projekten för ett lyckat slutresultat

Bygg

Vi erbjuder kompletta tjänster för anläggningsentreprenader med inriktning på stålentreprenader med professionella och erfaren personal. Vi har utrustningen, resurserna och erfarna anställda för att tillverka, installera eller modifiera anläggningar.

Läs mer

Vi strävar efter att säkerställa att alla byggprojekt slutförs på ett säkert sätt och genomförs i tid och inom budget.
På WP Welding AB anser vi att du bör “aldrig ersätta erfarenhet.” Denna övertygelse genomsyrar hela vårt företag.

Våra anläggningsentreprenader inkluderar: 
• Stålplattformar 
• Kran och traversbalkar 
• Räcken, lejdare och entresolplan 
• Reparation och tillverkning av cisterner och tankar
• Stålkonstruktioner
• Reparation av ståldetaljer och övrig utrustning
• Montage av stålkonstruktioner

Vi anser att det måste finnas en stark tonvikt på säkerhet, kvalitet, projektledning, upphandling och schemaläggning för att effektivt kunna genomföra dessa typer av projekt.